Hvid Fredag!


HVID FREDAG var et koncept byFjord udrullede i dagene omkring Black Friday.
Vi ville gerne gå mod strømmen og satte alle priser OP lige præcis den dag hvor alle andre butikker sætter prisen ned. Tosset? Måske, men vi fik skabt en masse opmærksomhed om PND Foreningen som arbejder for børn med proteinnedbrydningsdefekt. Samtidig modtog foreningen kr. 100,- per solgt plakat + 50% af dagens øvrige overskud.

Støt i øvrigt PND Foreningen direkte på Mobile Pay: 61312703 og læs mere om foreningen her.

 

Ingen grund til at gå i sort – hos byFjord holder vi Hvid Fredag!

HVID FREDAG
Vi går mod strømmen, og som modspil til Black Friday afholder vi hos byFjord HVID FREDAG.

Fredag d. 24. november 2017 sættes alle priser op med kr. 100,-!

FIND ALLE VORES PLAKATER HER

De kr. 100,- fra hver ordre vi modtager 24/11-2017, sender vi direkte videre til PND Foreningen – en forening der arbejder for børn med proteinnedbrydningsdefekt.

Derudover lægger byFjord 50% af dagens overskud i puljen!

Børnene knyttes sammen af den fællesfaktor, at de ikke kan nedbryde protein og derfor lever på en stram diæt med et minimum af protein, og selv almindelige sygdomme kan være livstruende for dem, så mange af den har såkaldte åbne indlæggelser med mange hospitalsophold.
SE PND FORENINGENS BØRN LAVE DERES EGEN "LANDSINDSAMLING" HER
Læs også artiklen fra Ekstra Bladet om PND Foreningens arbejde her
OM FORENINGENS ARBEJDE
PND diagnoserne er sjældne, og derfor har det sociale netværk høj prioritet for foreningen. De støtter og hjælper hinanden med viden og gode råd i forhold til det at leve med en sjælden stofskifte sygdom og de ønsker ligeledes at give dette netværk videre til deres børn, så de kan vokse op og vide de ikke er de eneste der lever med en sjælden diagnose.
Når du køber plakat hos byFjord idag, fredag d. 24. november, så støtter du PND Foreningen med de kr. 100 som vi har sat alle plakater op med.
STØT FORENINGEN PÅ MOBILE PAY
Du kan også støtte PND Foreningen direkte ved at indsætte penge på
Mobile Pay: 61312703
*** Gør en forskel – køb hvidt! ***