Handelsbetingelser


BETALING/PAYMENT

Vi modtager betaling med Dankort, MasterCard, VISA og PayPal.

Beløbet bliver først trukket, når dine varer afsendes.

Vi opkræver ingen gebyrer ved brug af Dankort, Visa, Visa Dankort og Visa Electron. Betaler du med internationale betalingskort, opkræves et betalingsgebyr på 1,50 % for dansk udstedte kort og 3,75 % for udenlandsk udstedte kort.

PRISER
Alle vores priser er inkl. moms og i danske kroner.

FORSENDELSE
Køb idag, og vi sender imorgen!
Vi pakker og sender dagligt og kan ofte leverer fra dag til dag (dog ikke på Helligdage eller i ferier). 
Leveringstiden herpå er 1-4 dage. Vi sender altid plakaterne i kraftige paprør.

Vi sender til hele verden.

FRAGTPRISER
Fragtpris for ordrer op til 0,5 kg i Danmark, kr. 29,00, leveret til pakkeboks.  Gratis fragt på ordrer over kr. 399,00. Ordrer på over 0,5 kg til Danmark koster kr. 39,00, leveret til pakkeboks. Levering direkte hjem muligt, se pris ifm. udcheckning. Opdateret prisliste i øvrigt tilgængelig ved udcheckning og inden betaling.
Fragtpris i resten af verden fra 50,00 kr. - Gratis fragt for internationale ordrer over 1.999,00 kr.

Forsendelser udenfor Danmark - men i Europa kan tage op til 2 uger. Udenfor Europa, tager forsendelser omkring 2-3 uger.

REKLAMATIONSRET OG FORTRYDELSESRET
Du har 2 års reklamationsret. Hvis varen har mangler eller er anderledes end beskrevet ved købstidspunktet, har du mulighed for at klage til os.

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer (på nær eventuelle specialfremstillede bestillingskøb - se senere). Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. Der er også fortrydelsesret på gavekort. Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på hello@byfjord.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

JUL: I forbindelse med julemåneden tilbyder byFjord forlænget retur- og fortrydelsesret. For produkter købt mellem 24. november og 31. december 2017 er retur- og fortrydelsesretten forlænget til 31. januar 2018.

Hvis varen skal ombyttes eller købet skal ophæves, skal du levere varen tilbage til os, så varen fremstår som ny ved modtagelsen, så vi har mulighed for at sælge den til en anden. Hvis varen fremstår brugt eller er beskadiget, skal du betale for værdiforringelsen. Vi vurderer en eventuel værdiforringelse.

Bestillingskøb
På varer der er specielt fremstillet til dig - såkaldte bestillingskøb - er der ikke fortrydelsesret, og købet er således bindende ved ordreafgivelse. Det vil fremgå specifikt under den/de pågældende varer om der er tale om bestillingskøb.


RETURNERING AF VARER
Hvis du fortryder dit køb, skal du gøre følgende:

Gå ind på vores returportal her. Følg vejledningen.
Returner varen senest 28 dage fra den dag, du har modtaget varen.
Varen skal tilbageleveres i samme stand og indpakning, som du modtog den.
Omkostninger til returnering afholdes af dig.
Postadressen er byFjord | artist collective, c/o Happy Flyfish Production ApS, Kasernevej 10, 8800 Viborg, Danmark.
Hvis en uafhentet varer kommer retur til byFjord, beder vi dig indbetale fragt og ekspeditionsgebyr, inden varen sendes igen.
Har du spørgsmål, kan du skrive til os på hello@byFjord.dk

BETALING MED EAN NUMMER
Er du virksomhed, og ønsker at betale via EAN nummer, så send blot en mail til hello@byFjord.dk med jeres ønsker. Så vender vi tilbage til jer.