FAQ


Hej, hvis du har spøgsmål til byFjord | artist collective, så tjek lige siden her først. Du er velkommen til at emaile os hvis du har yderligere spørgsmål.

Hvem er I?
byFjord | artist collective er som navnet antyder et kollektiv af forskellige kunstnere som gerne vil sælge deres arbejder online. Med byFjord prøver vi at samle de ting, vi mener lægger sig op ad den nordiske design-tradidion, stilrent og æstetisk. Vi er pt. 3 personer der er startet op, og vi tænker langsomt at udvide med nye kolleger. 

 

Lidt om betaling:

Hvordan betaler jeg hos byFjord?

Kort
Du kan bruge dit VISA/Dankort, men ikke et "rent" dankort. Vi modtager derudover bl.a. også MasterCard, VISA og Eurocard.

- PayPal
Du kan betale via PayPal. Betalingen sendes til emailadresse viborg@happyflyfish.dk. Dette er noget der helt automatisk er sat op hvis du vælger PayPal som betalingsform.

- Mobilepay
Jeps, vi tilbyder MobilePay! Nok den mest bekvemme måde at betale på. Første gang du bruger MobilePay til at betale i online butik skal du lige have din NemID parat. Men kun første gang!

- ApplePay
Det tager vi også! Vær opmærksom på at der evt. kan være yderligere gebyrer forbundet med denne betalingsform.

- Bankoverførsel
Hvis du gerne vil overføre med bankoverførsel, så er det muligt. Kontakt venligst hej@byfjord.dk

- Hent ordren direkte hos os
Du er mere end velkommen til at kigge forbi i Viborg og hente din ordre. Men hvis du vil være sikker på at der er nogen, så send en mail til hej@byfjord.dk eller ring på 77 343 344 inden!

- Fakturering til EAN nummer
Vi kan sagtens fakturere dig direkte også, også hvis du har EAN nummer. Kontakt os på hej@byfjord.dk eller +45 77 343 344, så får vi det sat op!

Hvilket betalingssystem bruger i?
Betalinger til byFjord håndteres af Shopify som er en kæmpe og anerkendt webshopudbyder. byFjord ser aldrig kreditkortoplysningerne, da de verificeres direkte, og krypteret, af meget sikre 3. parts udbydere, som f.eks. QuickPay, PayPal, Apple Pay, Mobile Pay m.v.
Vi har mulighed for, at se de sidste 4 cifre af dit kreditkortnummer. Dette er blot til at sikre, at vi kan finde din betaling i systemet hvis et eller andet går galt (hvilket er meget sjældent, men som dog kan hænde).

Er betalingerne krypeterede og sikre?
Jeps, der bruges SSL kryptering som sikrer, at andre ikke bare kan "kigge" med over skulderen når du betaler. Du kan nemt se i din browser om et website er krypteret – kig blot efter hængelåsen!

Hvorfor har i ikke trukket penge endnu?
Ifølge danske regler må vi ikke trække pengene fra din konto før din ordre er sendt. Som regel sender vi samme dag eller dagen efter vi har modtaget en bestilling, men nogle gange går der længere tid.

 

Bag om byFjord og andre spørgsmål

Kontakoplysninger:
Skriv til os på hej@byfjord.dk, via vores Facebook side, via vores Instagram profil eller du kan ringe på +45 77 343 344. Vi foretrækker absolut email eller Facebook (Messenger).

 

Dag til dag levering (næsten hver gang).
Bestil idag, vi sender imorgen!
På hverdage bestræber vi os på, at sende din ordre samme dag eller senest dagen efter. Der kan i spidsbelastningsperioder gå lidt flere dage. Vi pakker og sender ikke ordrer i weekender og på almindelige helligdage og i ferier.
Du får besked når ordren er afsendt, og der vil typisk gå 1 - 3 dage fra den er afsendt til du modtager den.

Hvem leverer I med?
Vi bruger PostNord's business løsning og tilbyder at sende både til nærmeste pakkepost eller direkte hjem til dig. Du modtager Track & Trace nummer så snart vi har sendt ordren.

Vi har rigtig gode erfaringer med at sende vores type forsendelser med PostNord. Vores erfaring er, at den bedste og hurtigste service opnåes ved levering til pakkeboks.

Min ordre er ikke dukket op, hvad gør jeg?
Det er jo ikke meningen, og det sker da heldigvis også kun meget sjældent. Faktisk er det ikke sket endnu. Men uanset hvad, så er du velkommen til at kontakte os på hej@byfjord.dk eller +45 77 343 344.

Hvilket papir trykker i på?
Alle vores plakater bliver printet på højkvalitets papir tilpasset hver enkelt værk, og med state-of-the art print-teknologi der sikre meget lang holdbarhedstid. Noget printes på lækkert mat offset papir, andet på semi-gloss, alt afhængig af typen af print. Uanset hvad har kunsteren været inde over og været med til at vælge papirkvaliteten!

Hvem handler jeg juridisk med?
Indtil videre køres byFjord | artist collective under én af stifternes eksisterende selskab, filmproduktionsselskabet Happy Flyfish Production ApS (CVR 35042768). Det er meningen at vi flytter aktiviteterne over i et selvstændigt selskab så snart vi er kommet godt igang.

Hvor stort kan I egentlig trykke?
Visse af vores plakater har været leveret i helt op til 2 x 3 meter! Så det meste kan lade sig gøre. Skriv til os på hej@byfjord.dk, så kigger vi på det.

Hvad med rammer?
byFjord tilbyder som udgangspunkt (endnu) ikke at ramme plakaterne ind. MEN vi har dog gjort det i forbindelse med specialordrer. Skriv til os og hør nærmere!

Tilbyder i B2B løsninger?
Det gør vi i al fald! Vi kan levere til både hoteller, offentlige institutioner, virksomheder m.v., og vi tilbyder også retail-løsninger. Kontakt os på hej@byfjord.dk og lad os snakke om hvordan vi kommer igang!

Kan jeg købe jeres produkter i butikker?
Se listen af vores forhandlere her.

Siden opdateres løbende!