FAQ


Hej, hvis du har spøgsmål til byFjord | artist collective, så tjek lige siden her først. Du er velkommen til at emaile os hvis du har yderligere spørgsmål.

Hvordan betaler jeg hos byFjord?
Hos byFjord tilbyder vi flere forskellige måder at betale din ordre på:

Kredit/Debitkort
Vi modtager i dag langt de fleste kredit og debitkort som der bliver brugt i verdenen. Du kan via vores check-out betale direkte med dit Visa/Dankort, Visa, Mastercard og Eurocard. Dit Dankort skal være et "Visa/Dankort" før det kan bruges, hvilket lang de fleste kort er.

PayPal
Du kan betale via PayPal. Betalingen sendes til emailadresse viborg@happyflyfish.dk. Dette er noget der helt automatisk er sat op hvis du vælger PayPal som betalingsform.

Mobilepay
Jeps, vi tilbyder MobilePay! Nok den mest bekvemme måde at betale på. Første gang du bruger MobilePay til at betale i online butik skal du lige have din NemID parat. Men kun første gang!

Bank Overførsel
Hvis du gerne vil overføre med bankoverførsel, så er det muligt. Kontakt venligst hej@byfjord.dk

Betaling ved afhentning
Du er mere end velkommen til at kigge forbi i Viborg og hente din ordre. Men hvis du vil være sikker på at der er nogen, så send en mail til hej@byfjord.dk eller ring på 77 343 344 inden!

Betalinger med EAN numre
Vi kan sagtens fakturere dig direkte også. Kontakt os på hej@byfjord.dk eller +45 77 343 344, så får det sat op!

Er jeres betalingssystemer sikre?
byFjord bruger en af verdens største webshopsudbydere, og de har dagligt transaktioner for mange millioner kroner. Betalinger bliver behandlet topkrypterede, og din betaling bliver behandlet trygt og sikkert. byFjord kan ligesom andre webshops aldrig se dine kortoplysninger (vi får de sidste 4 cifre at se, det er det eneste). Alt andet køres direkte fra betalingsudbyderne. Alle vores betalinger er i øvrigt SSL krypterede (du kan altid kigge efter hængelåsen i din browser).

Hvorfor har i ikke trukket penge endnu?
byFjord må ifølge danske regler ikke trække pengene fra din konto før vi har afsendt din ordre. Da vi ikke altid har alle produkterne på lager kan der nogle gange gå 2-3 hverdage inden vi kan sende din ordre.

Hvem er I?
byFjord | artist collective er som navnet antyder et kollektiv af forskellige kunstnere som gerne vil sælge deres arbejder online. Med byFjord prøver vi at samle de ting, vi mener lægger sig op ad den nordiske design-tradidion, stilrent og æstetisk. Vi er pt. 3 personer der er startet op, og vi tænker langsomt at udvide med nye kolleger. 

Kan I lave andre størrelser end dem i har anført?
Det er muligt det kan lade sig gøre. Kontakt hej@byfjord.dk og hør nærmere.

Tilbyder i B2B løsninger?
Det gør vi i al fald! Vi kan levere til både hoteller, offentlige institutioner, virksomheder m.v., og vi tilbyder også retail-løsninger. Kontakt os på hej@byfjord.dk og lad os snakke om hvordan vi kommer igang!

Hvor hurtigt kan I levere?
På hverdage bestræber vi os på, at sende din ordre samme dag eller senest dagen efter. Der kan i spidsbelastningsperioder gå lidt flere dage. Vi pakker og sender ikke ordrer i weekender og på almindelige helligdage og i ferier.
Du får besked når ordren er afsendt, og der vil typisk gå 1 - 3 dage fra den er afsendt til du modtager den.

Hvem leverer I med?
Vi bruger PostNord's business løsning og tilbyder at sende både til nærmeste pakkepost eller direkte hjem til dig. Du modtager Track & Trace nummer så snart vi har sendt ordren.

Min ordre er ikke dukket op, hvad gør jeg?
Det er jo ikke meningen, og det sker da heldigvis også kun meget sjældent. Faktisk er det ikke sket endnu. Men uanset hvad, så er du velkommen til at kontakte os på hej@byfjord.dk eller +45 77 343 344.

Hvordan er papirkvaliteten på jeres produkter?
Alle vores plakater bliver printet på super lækkert papir tilpasset hver enkelt værk. Noget printes på lækkert mat offset papir, andet på semi-gloss, alt afhængig af typen af print. Uanset hvad har kunsteren været inde over og været med til at vælge papirkvaliteten!

Hvordan skal min plakat opbevares?
Papir og fugt er bare ikke bedste venner, så – ikke for fugtigt!

Kan jeg købe jeres produkter i butikker?
Se listen af vores forhandlere her.

Hvem handler jeg juridisk med?
Indtil videre køres byFjord | artist collective under én af stifternes eksisterende selskab, filmproduktionsselskabet Happy Flyfish Production ApS (CVR 35042768). Det er meningen at vi flytter aktiviteterne over i et selvstændigt selskab så snart vi er kommet godt igang.

Hvordan kontakter jeg jer?
Vi kan kontaktes via vores email hej@byfjord.dk, via vores Facebook side, via vores Instagram profil og så kan du ringe på +45 77 343 344. Vi foretrækker absolut email!